Life..

Konfirmasjon, vinger og fly

Nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang seremoni i Skedsmo Kirke. Jeg har deltatt på min første kristelig konfirmasjon. Det var utrolig deilig å være på en seremoni hvor man ikke må synge «din tanke er fri»! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har spilt den opp igjennom årene, men jeg tipper mellom 50 og 100 et sted. Snart kan jeg den bakvendt og oppned, i tillegg til utenat. Haha! Det hadde tatt seg ut å spille låta oppned.

I dag er det den ene dagen i året hvor alle parkeringsplasser er fulle og det er folk overalt der jeg bor. Hurra for masse støy!! Neida, jeg tuller. Vi skal være stolte over å ha den eldste flyplassen som fortsatt er i drift i VERDEN! (Er i hvertfall det jeg har fått høre.) Så, HURRA for Kjeller flyplass!

Flystevne Kjeller flyplass FOTO: FREDRIK BJERKNES
Flystevne Kjeller flyplass
FOTO: FREDRIK BJERKNES
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s