Life..

Du vet du er ferdig med matte for i år når…

.. når mattelæreren tar med elevene ut på ekskursjon til meny og spanderer is på elevene sine. Hurra! Utrolig snilt og koselig! Det ble en veldig fin start på dagen, selv om jeg sto opp litt over 3 timer tidligere enn det jeg egentlig kunne. Men uansett, det ble en fin «avslutning». Har hatt den mattelæreren i to år nå. Og i fjor var jeg litt irritert på han fordi han ødela en vits jeg tok i klassen:
792014-8-1274992337396
Dette trenger vel en forklaring kanskje? Veldig kort sagt: Jeg kommenterte at kanskje den deriverte av hare er lik kanin. (Ja, jeg er (litt) mattenerd..). Vil du høre en lengre og litt mer forståelig versjon må du si ifra. Jeg orker ikke skrive side opp og side ned (Ikke at den blir -så- lang) med historien bak dette her, med forklaringer og så videre, om ingen vil lese det. Men det jeg kan si, er at han ødela vitsen ved å forklare og tolke kommentaren/vitsen min. Det ødela den helt.. Huff..

For de som visste at jeg hadde eksamen i matte R2 i går og lurer på om det gikk bra, så gjorde det det.. Tror jeg.. Jeg rakk i det minste å gjøre alle oppgavene, og jeg tror de fleste oppgavene ble løst riktig. Så jeg er fornøyd. Tentamen var veldig, veldig mye vanskeligere. Vi fikk eksamenssettet i mattetimen idag (derfor vi gikk ut for å kjøpe is, fordi vi enten kunne gjøre det, eller å sitte inne og gjøre eksamenssettet på nytt). Det var tross alt kun én person i klassen idag som IKKE hadde kommet opp i R2 eksamen (vi var vel totalt 8 eller noe, resten av klassen hadde lesedag), så mattelæreren så ikke mye vits i å undervise siden 7 av 8 så og si er ferdig med faget. Derfor får vi også velge selv om vi vil på den halve fagdagen vi har i matte i juni en gang! 🙂

Apropos fagdager; tullinger (neida.. tullinger og tullinger.. De er vel ikke så tullete egentlig) på skolen har plassert en fysikkfagdag på den dagen det er fysikkeksamen.. Og alle bortsett fra 3 i fysikklassen min har kommet opp i fysikk skriftlig. Litt meningsløst med fagdag da, spør du meg..

Ellers så er humøret mitt passe midt på, litt over vanlig. Humøret osv har vært mye verre for å si det slik.. Føler tida går for fort, at altfor mye skjer på en gang og stresser, men når jeg ikke føler meg sånn er jeg glad 🙂 Så vet dere det..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s