Life..

Jeg er et mattemenneske

Nå som jeg sitter her inne og prøver så godt jeg kan å lese til fysikkeksamen, merker jeg at jeg ikke er et fysikkmenneske. Det er så sykt mye tyngre å lese til fysikk enn det var å lese til matteksamen. Men men, får håpe jeg får litt motivasjon når jeg kommer ordentlig i gang og skjønner hva jeg holder på med. Det pleier alltid å hjelpe. Men i og med at jeg hater/misliker tekstoppgaver, så sier det seg vel selv at fysikk ikke helt er mitt fag. Det er jo masse matte i fysikken, men hvor ofte ser du en: «løs denne likningen y’ + 2y = 3» i en fysikkoppgave?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s