Life..

«Løsningen er kaffe»

Doktorkreering må være noe av det kjedeligste som finnes å spille på. Seremonien varer mellom 1 1/2 time og 2 timer, og vi spiller et stykke helt i starten, og de to aller siste på hele programmet. Utrolig lenge å sitte rolig og stille, og vente på å få spille og gå hjem. Det positive er at det ikke er så mange kandidater denne gangen som sist. Sist gang jeg var med på det her var det langt over 100 kandidater, mens det i dag kun er 60. Og av de 60 er det bare 41 av dem som er tilstede.

Han ene hadde forsket på skulder- og nakkeskader som kommer av å sitte for lenge foran pcen. Han hadde funnet ut at de som drakk kaffe først, fikk færre skader og mindre vondt. Det var en rar ting å få doktorgrad for. Rar og rar, morsom er vel et bedre ord.

792014-11-1275599888009

Kaffe er løsningen..

Synd jeg ikke drikker kaffe..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s