Life..

Tanker..

Tanker flyr gjennom hodet mitt så fort at jeg nesten ikke rekker å registrere dem. Sitter nå med to pcer foran meg.. Min egen pc og en murstein av en pc som egentlig skolen eier. Skal slette alt som ligger inne i pcen før jeg leverer den tilbake til skolen.

Det er rart å tenke på at 13 års skolegang nå er over. Det eneste som gjenstår er vitnemålsutdelinga på torsdag, så er vi ferdige. Ut i det fri og alle til hver sin kant av landet (eller ut av landet). Det er rart å tenke på. Rart og trist.

Under alt gavepapiret rundt gaven jeg fikk av Sarah lå denne CDen:
792014-11-1276541392362
Har ikke hørt på den ennå, men den er vel bra håper jeg. Og det er Mozart. Hun må ha husket at jeg nevnte det var Mozart jeg spilte på. Nå er jeg ferdig med Mozart og har tenkt å prøve meg på tredje satsen på Max Bruch.

Apropos fiolin hadde jeg min siste spilletime på fredag. Det var litt trist. Vet ikke om jeg får fortsette å gå hos henne til høsten igjen. I såfall blir det litt nå og da når jeg trenger litt veiledning. Trenger å spille annet enn orkestermusikk, altså noe solo, for å vedlikeholde renhet osv i fiolinen. Trist uansett. Har jo hatt fiolinlæreren min i.. 9 år. Blir rart..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s