Life..

«Er du kinesisk?»

En full mann kommer inn på toget og setter seg selvfølgelig ved siden av meg. Jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre enn å svare han. Ja, jeg er det. Før jeg vet ordet av det har han hilst på meg og startet en samtale om Kina. La oss kalle han S. Han er visst gift med en kineser og har bodd en stund der.

«Unnskyld alstå, men jeg er bergenser. Det er ikke alle som liker at jeg snakker så fælt osv,» får jeg høre, en smule sliten av snakkinga hans. Jeg trodde en stund han skulle snakke helt til toget kom frem til endestasjonen på Lillestrøm, da det virket som om det var der han skulle av, men heldigvis går han av på Haugenstua mens han ønsker meg lykke til videre i livet.. Stillhet endelig! Hurra..

Ja.. Jeg liker egentlig ikke når fulle menn absolutt skal snakke når man sitter på toget alene. Jeg syns det er litt skummelt.. Vet liksom helt ikke hva jeg skal gjøre, om jeg skal svare, ignorere eller hva.. Tok lokaltoget hjem fordi jeg ikke orket å sitte på Oslo S i 20 min, der det var flere litt tvilsomme mennesker enn vanlig, hvis du skjønner hva jeg mener..

Ellers har jeg sett sirkelpust i praksis.. Var fascinerende å se på 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s