Life..

En ny teori

Jeg har kommet frem til en teori om hvorfor det er så mange eldre som har tepper. Jeg har enda ikke (etter å ha jobbet som vikar i snart to sommerferier + en høstferie) møtt på en eneste en som ikke har et eneste teppe i hjemmet sitt. Mange har faktisk gulvteppe + et svært teppe oppå der + et lite teppe oppå der igjen for å ikke møkke til det teppet under.. What..?

Og hvem er det som må støvsuge disse teppene? Jo, hjemmehjelpen. Ikke misforstå, det er en fin jobb. Jeg liker å tro at jeg får penger og morsjon samtidig. Får penger for å trene på en måte.. Vi støvsuger og vasker ca 3-6 hus hver dag (alt ettersom om man jobber alene, eller om man drar to og to) og har brukere i et veldig stort område. Hjemmehjelpen får faktisk noen fysioterapitimer (om jeg ikke forsto det feil), fordi det er veldig fort gjort å belaste ryggen.

Tilbake til teorien min; Jeg begynner å lure på om man etter en viss alder får en slags «åpenbaring», eller en stor, stor trang, til å kjøpe masse tepper. At man en dag plutselig våkner opp og får et sånt «teppesug», og føler man må skaffe seg tepper. Det er noen som har over 24 svære tepper! 24! og selvfølgelig har man sikkert et par småtepper også.. Det er jo tepper overalt når man har så mange. Jeg tuller ikke, det blir nesten som om alle teppene tilsammen blir et gulvteppe. Det blir ikke mye gulv igjen uten teppe over, for å si det slik..

Det er jo ikke så rart, sånn egentlig (at man vil ha tepper). Tepper er jo utrolig gode å gå på. Spesielt de som er vanskeligst å støvsuge, og de som tiltrekker seg mer «småting», som smuler, støv, småstein.. osv. Tenk så mye rart som samler seg i et slikt teppe om det ikke blir rengjort regelmessig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s