Life..

EID!

Ja, du leste rett; Eid (men det kommer jeg tilbake til senere)!

Jeg stakk innom samordnaopptak.no en gang til i dag for å være sikker på at mitt svar på søknaden var riktig og registrert, siden datoene på kvitteringa mi er utrolig tullete. Og, ja, til min store glede har jeg fortsatt svart «ja» til plassen min på Universitetet i Oslo. Jeg har fått studielån/stipend. Stipendet får jeg om jeg består eksamen, siden jeg dette skoleåret er borteboende. Har fått brev om hybel!!

Å, som jeg gleder meg! (Ja, faktisk. Jeg gleder meg til skolen starter!) For de som ikke har fått med seg hva jeg skal gå, så skal jeg starte på Matematikk, informatikk og teknologi på UiO. Reaksjonen mange hadde da jeg fortalte jeg har søkt på dette, var: «Hva?! Matte?!»

Ok, da. Det var ikke SÅ mange som reagerte slik, da mange av mine venner kjenner meg (logisk nok). Jeg vil gå matte. Matte er et morsomt fag! Jeg er en mattenerd og et mattemenneske. Og for å gi et bilde på hvor mattenerd jeg kan være, skal jeg vise en bit av min bloggstatistikk:
792014-11-1279648730630

Det er selvfølgelig de lilla ringene jeg vil frem til. De som er like mattenerder som meg, tror jeg ser hva jeg vil frem til. Det gir også et bilde av hvor lite opptatt jeg egentlig er av å ha mange lesere. Ikke forstå meg feil, det er utrolig gøy og morsomt at det faktisk er folk som vil lese det jeg skriver, og det å se at det kommer flere som vil lese. Men det er ikke så viktig. Da jeg så den siste prikken i den første lilla rundingen tok jeg meg selv i å tenke: «Nei!!! Hvorfor måtte den siste leseren lese bloggen min?!», fordi denne personen ødela den fine grafen. Ja..

Tilbake til overskriften: Jeg er i utrolig godt humør for tiden. Altså, egentlig helt OK humør, men veldig godt humør når jeg tenker på studier + en ting til, nemlig Eid! Jeg gleder meg så sykt til å sitte over 7 timer i bil til vestlandet for å spille musikk med andre i over en uke! Jeg savner orkestrene jeg spiller i noe så sinnsykt. Og det KLØR i fingrene etter å få spille med masse mennesker igjen.

Men, må først gjennom en og en halv uke med arbeid..
Gleder du deg til noe?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s