Life..

Gummistrikker

På jobb i dag ble jeg forfulgt av gummistrikker..

Og da mener jeg slike, egentlig litt ufine gummistrikker:
792014-11-1279742438477

Anyways; Det hele startet da jeg vasket hos en som hadde festet en gummistrikk fast i moppenen sin. Han hadde egentlig brukt den for å gjøre det lettere å «lagre» moppen et sted, da det «munnstykket» som oftest var i veien. Så han hadde festet det til skaftet med en strikk. Denne måtte jeg jo selvfølgelig ta av da jeg skulle vaske, men festet den fast i skaftet igjen, da jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av den.

Da jeg kom ned til stua og skulle vaske der, kjente jeg det var en bulk under skoen min. Vi pleier jo å gå i slike blå, fine sokker på jobben, men de pleier ikke å «bulke» seg, så jeg sjekket hva det var som gjorde at det ble en bulk. Det jeg så var en sak i den gul-brune fargen strikker pleier å være i, som stakk ut av et hull i de blå sokkene. Måtte jo se hva det var for noe, så jeg dro den ut av hullet, og selvfølgelig var det jo en strikk. (Utrolig dårlig kvalitet på de sokkene der forresten. Det går hull i dem med en gang!) Jeg fester strikken rundt håndleddet mitt, og sjekker jo skaftet for å se om den strikken fortsatt var der, og det var den jo selvfølgelig.

Tenkte ikke så mye mer på det, men syntes det var litt rart at det var en strikk INNI den blå sokken. Hvordan hadde den havnet der?

Da jeg skulle vaske gulvet til bruker nr.2, kom jeg ikke lengre enn til gangen/stua, før jeg legger merke til en gummistrikk på gulvet. Den jeg har rundt håndleddet er fortsatt rundt håndleddet, så det kan ikke ha vært det at den hadde falt av. Jeg plukket selvfølgelig opp denne gummistrikken, og kastet dem begge i søpla etter at jeg var ferdig med å vaske. Og tenkte for meg selv at; «Nå, må jeg da ikke møte på flere gummistrikker?»

Men, neida! Hos hun siste jeg vasket hos måtte jeg også vaske, da jeg jobbet alene hele dagen. Selvfølgelig kommer jeg på at jeg har glemt hansker når jeg kommer frem (Typisk meg.. Syklet helt opp til Varderåsen en gang, og så kom jeg på: «Hansker!»..), sykle helt tilbake bare for å hente et par hansker orket jeg ikke, så vasket uten hansker. Men tilbake til «poenget»; Hva tror du jeg finner på hennes gulv? En gummistrikk!! Er det mulig?

Da jeg kom inn til kontoret igjen etter jeg var ferdig, sjekket jeg lommene for ting å kaste osv. Og der fant jeg heldigvis ingen strikker! Sa dette høyt, og de to som satt der så rart på meg.. selvfølgelig. Jeg tror jeg sa noe som: «Ja! Ingen strikker i lomma! Hadde det vært noen der hadde jeg blitt litt bekymret!».. Haha! Måtte jo fortelle dem hva som hadde skjeddt, og da lo de godt.

Men helt ærlig, hadde jeg funnet noen flere gummistrikker tror jeg at jeg hadde freaket litt ut.. Eller virkelig begynt å lure hva det var som skjedde. Men, det var egentlig litt morsomt at jeg nesten tryllet frem gummistrikker mot min vilje.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s