Life..

Gode minner

Fine minner og opplevelser de siste årene:

792014-7-1280256477624
Romus i Lofoten, September 2007
Anbefales virkelig å ta en tur til Lofoten. Det er i Norge, og er et fantastisk fint sted! Utrolig flott norsk natur, og rett og slett herlig. Skal du dit (ta fly til Bodø og så båt) anbefaler jeg å ta den tregeste båten, da den raskeste er utrolig kvalmende. Ikke bare for meg, men for over 90% av oss som dro var dårlige etter båtturen. Kan ha vært noe med at det var masse vind og bølger, men allikevel..

792014-7-1280258343051
Nyttårskonsertene med RSO, januar 2008
De to damene i fargede ballkjoler helt til venstre der er Siri og meg. Vi fikk ikke med oss kleskoden, som var helsvart.. Neida! Siri og jeg var solister! En ufattelig stor opplevelse å være solist med et helt symfoniorkester bak seg (riktignok bare strykerne i symfoniorkesteret, men likevel!). Og, vi spilte konserten ikke bare en gang, men tre! Siste gangen var i Oslo Konserthus i sammenheng med Barnas Dag.. Det var da jeg fikk SE hvor stille jeg står når jeg spiller. Og det syntes spesielt godt ved siden av Siri. Så videoen moren til Siri hadde tatt etter konserten. HAHA! Du ser Siri bevege seg masse, mens jeg står der, og det eneste som beveges hos meg er armer. Alle løpene blir spilt uten en eneste endring i kroppspråk. Var egentlig litt fascinerende å se på. Jeg liker å tro jeg har blitt litt «mykere» og mer fleksibel nå i skrivende stund.. Men, er nok fortsatt litt stiv..

Vestlandsk Sommar-symfoni 2008:
Vestlandet er et fantastisk fint sted, og dette kurset er bare herlig. En uke med intens øving og samspill, og ble avsluttet med en konsert i Stryn (Fikk altså en fin busstur dit, og se mer av det vakre området). Utrolig slitsomt og morsomt å øve så mye på en uke. Gir en pangstart på resten av året, nesten.

792014-7-1280256523510
Romus i London, februar 2009
London! Trenger jeg si mer?

792014-7-1280256556130
RSO representerer Norge i en orkesterfestival i Dalfsen, Nederland! Mai 2009
Dalfsen, Nederland. Det stedet vi var var veldig fint, og denne festivalen var utrolig spennende å være med på. RSO spilte vår konsert i en kirke i Meppel, og sammen med solist Ole Christian Haagenrud, fikk vi stående applaus! Må ha vært noe av det morsomste jeg har vært med på. Dagen før festivalen startet, tok noen orkestermedlemmer seg en sightseeingtur i Amsterdam. Fin by!

Vestlandsk Sommar-Symfoni 2009:
Åja! Tilbake til Vestlandet. Bestemmer allerede dette året at jeg skal tilbake, uansett hva som skjer. Forskjellen fra ifjor (sånn bortsett fra program), er at konserten er i Nordfjordeid. De har et salgs operabygg der. Litt kjipt å ikke komme litt ut av byen, men, fantastisk uansett!

792014-7-1280256818689
Romus til Praha, 2010
Dette bildet er tatt i St. Nikolas-kirken (om jeg ikke husker feil). Det er to kirker som heter dette i Praha, og vi spilte i den nærmest den fancy klokken. En utrolig stor og fin hvit kirke! Men, utrolig kaldt inni der. Holdt på å fryse av oss fingrene alle sammen. Men, en fin opplevelse å spille i en slik kirke. Er noe annet enn kirkene her i nærheten, for å si det slik.

792014-8-1275067228291
Russetid 2010
Trenger jeg si mer her og? Kan ikke si jeg var en ekstremt aktiv russ, da mye gikk i øving og lesing. Men, en god opplevelse uansett. Og, etter russetid er det jo eksamenstid, og etter eksamen: vitnemålsutdeling og fullført 13 års skolegang!

Jazzkonsert med USO, 2010
Symfoniorkester spiller jazz, med store jazzsolister (Blant annet Markus Stockhausen og Arild Andersen). Sier ikke mer. Det var bare helt fantastisk..

Og om 2 dager; Vestlandsk Sommar-Symfoni 2010!!

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått være med på alt dette. Det har vært helt fantastisk; årenes oppturer, og kilde til fine følelser (se «fine ting»)! Dette er jo bare noen, som jeg kom på nå i farta. Sikkert noe jeg kommer på i etterkant som jeg har glemt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s