Life..

Snubling og pakking

792014-7-1280427568667

I går skrev jeg at jeg holdt på å gå på en stolpe, og i dag må jeg nesten fortelle at jeg datt opp en trapp på vei til en bruker. og snublet over støvsugeren + slo til meg selv med en langkost. En smule bortreist? Hahah. I hvertfall trøtt. For i dag sto jeg opp så sent at jeg ikke rakk bussen! Holdt nesten på å få panikk og vekke mamma og be henne kjøre meg. Men, jeg overlevde.. Jeg tok neste buss. Så, istedet for å være ferdigskiftet 20 min før 08:00, valset jeg inn på kontoret 07:55 i olabukse og topp. Og da var jeg jo selvfølgelig ikke helt våken ennå, så har nok vært trøtt i hele dag. Heldigvis var det ikke så mye å gjøre på jobb (selv om det også er veldig slitsomt – slitsomt og deilig samtidig). Jeg lurer på om jeg har sniffet inn for mye anti-bac de siste ukene.. Fin-fin spritlukt på dem, gitt. Kanskje det har gått til hodet mitt.. Haha!

Mens jeg pakket litt i går, tenkte jeg noen tanker. Og så slo det meg at jeg har staret å tenke mer som en jente. Haha! Sko, klær, sminke.. ja.. neida. Men, jo, nesten. I år har jeg høyhælte sko (vel og merke ikke så høye egentlig), + en haug med kjoler i forhold til i fjor. Jeg har skiftet litt stil, og det er mye mer slitsomt å pakke og organisere med kjoler OG bukser/tskjorter OG sko samtidig. I året som kommer skal jeg KUN gå i gutteklær! Hah!

Nå prøver jeg å finne ut av hva jeg skal finne på i en 7 timers lang biltur. Uten å bli kvalm. Har så langt kommet frem til at jeg kan høre på musikk, sove, dagdrømme eller strikke meg en hettegenser eller lese spennende litteratur om massemord.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s