Life..

Fadderuke

Da var fadderuka over. Det har vært en fin uke med forkurs, små forelesninger og masse sosialt. Slik jeg har forstått det, så er fadderuka en uke hvor faddere viser de nye studentene litt av studentlivet og skolen, og en uke med fyll og moro. Jeg vet ikke hvor mange det egnetlig var som var med på alt, men det skjedde noe hver kveld.

Jeg angrer absolutt ikke på at jeg møtte opp på matematikk-forkurs i forrige uke, og at meldte meg på forkurs i informatikk. Og det at jeg var med på fadderordninga. Det er virkelig å anbefale for nye studenter! Du blir kjent med nye medstudenter, og det er som sagt utrolig mye sosialt. Og jeg tror jeg hadde følt at jeg hadde gått glipp av noe, om jeg dukket opp på skolen neste uke. Ihvertfall ville jeg nok synes det var vanskelig å bli kjent med alle klassekamerater. Noen av de i C-klassen på MIT, møtte jeg allerede på forkurset i Matematikk.

Uka heter jo fadderuka, så vi måtte jo få faddere også. På MIT var det slik at det var 8 faddere totalt, fordelt på de tre klassene. C-klassen, klassen min, hadde 2 faddere. 2 egentlig veldig surrete faddere. Men de var flinke. Dette var faddere som lekte leker med oss, tok oss på en tur rundt om i campus, dro til bokhandelen for å vise bøkene vi må kjøpe, ble med på det meste av sosiale greier, osv.

Jeg gleder meg egentlig til å starte med semesteret. Eller, jeg er spent.. Vil det bli skikkelig hardt, eller noe lignende forkursene? Synes informatikk ikke er fullt så enkelt; men det er bare noe man må øve på. programmering tror jeg ikke går så sykt mye på pugging – det er vel mest trening og «erfaring» det går på.

792014-9-1282344263689
Fine blomster utenfor garasjen hjemme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s