Life..

«Glem matematikken en stund!»

Jeg har alltid visst at undervisningen på universitetet går mye raskere enn på videregående, men i dag tok det helt av i MAT1100! Alle de MIT-elevene som satt i nærheten av meg på forelesningen satt der som store spørsmålstegn mens mattelæreren foreleste.

Altså, mattelæreren vår er visst en utrolig flink matematiker med masse kunnskaper, men for å være helt ærlig, så er han ikke en så veldig god pedagog. Han kjører alt for fort gjennom pensum. Jeg er helt sikker på at han flere ganger har fått beskjed av elevene om å sakke ned litt. Og det er innimellom veldig vanskelig å henge med på hva han driver med. Noen ganger går det greit, men andre ganger sitter vi nesten og ler fordi vi ikke forstår noen ting. Halve klassen min ga opp i dag og gikk hjem da pausen startet.

Neida, han er egentlig ikke SÅ ille (Selv om halve klassen dro), tror jeg.. I dag var det det at han brukte overhead i stedet for tavla som gjorde det ekstra vanskelig å følge med. Det var tavle der, men auditoriumet var mye større enn det vi pleier å være i, så det ble størst på overhead. I dag var vi nemlig i Harald Scheldrups hus, som ligger på Gaustad.. Like i nærheten av Vindern psykiatriske. Kort vei hvis vi plutselig ble helt sprø, liksom.. ha ha, neida..

Uansett, foreleseren i MAT-INF pleier å bruke overhead, og da går det veldig bra. Men mattelæreren er venstrehendt. Så, mens han snakket, noterte og forklarte i full fart, så holdt han over det han skrev. Så vi var alltid på en måte på etterskudd. Får bare satse på å lære meg alt om lim, epsilon, delta, og alle bevisene jeg ikke forsto noe av på egenhånd.

Det som var morsomt i dag, var at under USO-øvelsen, så sa dirigenten: «Glem matematikken en stund!» Da måtte jeg le litt, siden ganske mange av dagens timer går på å tenke matematikk for tiden. Jeg studerer jo tross alt matematikk. Haha!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s