Life..

En dårlig dag…

Jeg trodde jeg kom til å føle meg bedre, og at dagen kom til å fortsette å være grei, men.. det ble visst ikke slik.

Startet dagen med en følelse av å ikke forstå noen ting. Det er den verste følelsen å føle, å sitte der og prøve å gjøre en obligatorisk oppgave og ikke ANE hva man skal gjøre for noe.. Altså, jeg visste hva jeg skulle frem til og jeg visste hvordan man skulle gjøre oppgaven «skriftlig», men jeg ante virkelig ikke hvordan jeg skulle skrive det i python. Det var kjempefælt.. Spesielt da jeg har midtveiseksamen i INF på tirdag. Føler meg absolutt ikke klar. Skikkelig dårlig start på dagen. Det gikk bedre etterhvert, men den oppgaven der stoppet opp hele hodet mitt, og jeg klarte ikke tenke klart i det hele tatt..

Det positive i dag var at jeg møtte Hilde og Siri i Oslo! De er det lenge siden jeg har sett. Siri er for tiden i Hamar, og Hilde på folkehøgskole. Vi gikk opp til slottet og forbi noen kafeer, og gjett hvem vi så i en av kafeene? Naima og Jasmine! Skikkelig koselig overraskelse!

Men, stresset av det å ha tre eksamener neste uke er fortsatt i hodet. Og det teite er at jeg absolutt ikke har humør eller er i form til å ville sitte og jobbe med matte og informatikk, og lese til eksamen. Tingen er, at jeg ble så sliten av å tenke på å måtte sette meg foran mini-pcen og programmere at jeg sovnet da jeg kom hjem i 16-tida. Våknet kl 20 da mamma ringte og lurte på om jeg ville hjem.

792014-10-1286576585192
(bilde tatt fra google)

Nei, jeg føler at dagen har vært en av de hvor jeg ikke klarer å kontrollere humøret mitt. En av de dagene hvor jeg har det helt fint når jeg er ute med folk, og ikke så bra når jeg sitter alene med mine egne tanker. Jeg kan falle sammen av en liten kommentar, i det ene øyeblikket være kjempeglad og øyeblikket etter være kjempelei meg..

Jeg håper morgendagen blir bedre..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s