Life..

Midtveis..

6 timer av totalt 8 timer med midtveiseksamen er ferdige! Nå er det bare 2 timer med MAT-1100 igjen!

792014-10-1287004046083

Mens jeg leste MAT-INF før eksamenen i dag, fant vi en feil i Kompendiet. Bare se på setningen over Exercises. Det var en morsom feil. «We emphasise that the ikke løse, men forstå effekter i simulering.» Moro med halvveis engelsk, halvveis norsk setning.

For de som lurer, gikk eksamen greit. Hvor mye som ble riktig vet jeg ikke, men klarte å gi et svar på alle oppgavene. Noen av dem er jeg litt usikre på, og tror virkelig ikke at jeg løste de riktig (altså, fikk feil svar), men men.. Nå skal jeg ikke tenke mer på den før jeg får tilbake resultatet.

Prøvde å lese litt MAT etter eksamen i dag, men tror ikke hjernen min var så samarbeidsvillig. Satt og så på en oppgave som hadde svaralternativer som: «2/pi dm», og satt og tenkte: «Hva ER dm? d, m..? Hmm.. Hva?». Leste igjennom oppgaven flere ganger og prøvde å se om jeg kunne se hva dm var.. Og etter ca et halvt minutt slo det meg: «ÅåÅ! Desimeter, ja.. HAHAHA!!»

Diskuterte også med Elena om hvor vi har adgang med studentkortet vårt (hvilke dører vi kan åpne etter 18, da Blindern «stenger»), også sa hun at vi ikke har tilgang til der vi satt (som var i NHA). Også sa jeg: «Men, vi skal jo ha adgang til VB.. Da må vi jo ha adgang til døra her… … men, vi sitter jo ikke i VB, men i NHA.. Da hjelper det ikke så mye med adgang i VB..»

Vi fikk oss en god latter der vi satt og prøvde å gjøre MAT, hvertfall.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s