Life..

Snart jul!

Nå er det juleferie, og jeg har koblet helt ut.. Gjør absolutt ingenting for tiden.. Sover altfor lenge osv. Burde egnetlig stå opp tidligere.. :p Men, det er godt å ha muligheten til å sove så lenge jeg vil 🙂 I går var mamma og jeg ute og kjøpte juletre, og hentet hjem ting fra hybelen som julegaver, fiolinen og trompeten. Har planer om å være flink i ferien og øve; istedet for å bare sitte og se ut i lufta og gjøre ingenting.. Ryddet skikkelig i hybelen også, før jeg dro, så det blir fint å komme til ryddig hybel etter nyttår.

Juleferien min startet på fredag, men, for å være helt ærlig, så startet den før det. Det var en veldig merkelig siste uke før jul på Blindern i hvertfall. Satt og prøvde å øve, men hadde ikke noe motivasjon eller lyst i det hele tatt; og da eksamen i INF nærmet seg, tenkte jeg ikke: «SHIT! Jeg kan ingenting!! Jeg må LESE!!!», men «Det er snart FERIE!!».. Selv under eksamen tenkte jeg ikke stort over at det faktisk var eksamen.. Helt merkelig.. Pleier absolutt ikke å bli slik. Som regel blir jeg nervøs før hver eksamen. Denne gangen var jeg bare helt avslappet og tenkte på juleferie..

På vei til Sogn her om dagen så jeg et reinsdyr utkledd som en bil.. Spennende syn. Det så ca slik ut:
792014-8-1292971077542

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s