Life..

Lille julaften

Jeg har sjekket sluttkarakterene mine på Studentweb i går, og er i sjokk.. Man kan vel si det slik at jeg har valgt riktig studie, i hvertfall.. Er ikke fullt så ekstremt fornøyd med en av de to karakterene; føler at jeg egentlig kunne ha klart å få en A, men men.. B er jo ikke en dårlig karakter 🙂

Uansett; sjokket kom da jeg så karakteren min i MAT1100; Jeg hadde absolutt ikke sett for meg at det skulle gå så bra! Satt i går og bare ventet på å få en melding hvor det sto at de dessverre hadde skrevet ned feil bokstav – hadde akkurat samme følelsen da jeg fikk tilbake karakteren på Matematikk R2-eksamenen min for et halvt år siden (følte for å skrive i fjor, men det var jo ikke det.. det var jo i juni bare). Men, alle de gangene jeg var innom studentweb for å «dobbeltsjekke», sto den samme bokstaven der og så fin ut 🙂

Det er faktisk lille julaften i dag! Jeg har absolutt ikke følelsen av at det er julaften imorgen. Har ikke julestemning i det hele tatt, merkelignok. Men den kommer nok snart; når vi har fått satt opp juletre og folk kommer på besøk for å feire jul i morgen. Trodde jeg hadde skikkelig julefølelse før eksamen; men jeg tror jeg egentlig bare var glad for at det var ferie snart; var ikke det at det faktisk var JULEferie, men bare ferie..

Det som jeg syns er rart med å være student, er at det virker som om det har gått et helt år selv om det kun har gått et halvt. Det føles som om det kommer en lang ferie nå; men, det er jo ikke sommerferie midt på vinteren.. Innimellom lurer jeg på om det det er litt derfor jeg ikke har så veldig julestemning; fordi det føles som om det nesten skulle ha vært sommerferie nå.. Rart..

Uansett; Om jeg ikke havner her i morgen; så må jeg nesten si: GOD JUL!!
792014-8-1293117312776

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s