DIY

Øredobber

Jeg tok meg en tur til Panduro hobby her om dagen etter en dag på Blindern og kjøpte meg masse greier til å lage smykker. Har nå (egentlig i går) laget et par øredobber! Se:
792014-10-1299704790728
Hvorfor jeg lagde akkurat øredobber er et godt spørsmål, for jeg har nemlig ikke hull i ørene selv.. Men gøy var det. Omtrent alt det jeg har av «lag selv»-duppedingser (perler, tang, diverse andre smykketing osv) ligger hjemme hos mor og far, og det er litt dumt. Eller kanskje ikke.. jeg vet ikke. Må jo ikke bruke alt for mye ting på ikke-studieting. Hvordan det går blir litt spennende å se egentlig, for har også fått meg et puslespill med 1000 brikker! 😀 Gøy! :p

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s