Life..

Eksamen og konsert

Ferdig med en eksamen, to igjen! Jeg trodde jeg hadde lest det jeg trengte til eksamenen, men under eksamen fant jeg ut at «Konfidensintervaller» var en del av pensum.. Hjelp! Ingen god følelse..

Mens jeg stresset på eksamen om at jeg ikke hadde lest om dette, fant jeg ut at ordet «konfidensintervall» hørtes kjent ut. Og etterhvert kom jeg på at jeg faktisk hadde om det da jeg gikk Matte X i 2.klasse på videregående.. Så etter mye frem og tilbake klarte jeg å «grave frem» noe av det jeg husket fra videregående.. Og forhåpentligvis var det jeg skrev ikke heelt på jordet.. Håper jeg..

Uansett, etter eksamen i dag dro jeg til Hovseter for å høre på USO-konsert. Skulle egentlig ha spilt på konserten selv, men ble litt for mye stress, og det var ikke sikkert at jeg kom til å rekke konserten.

792014-9-1307481436045

Solisten, Audun Sandvik, cello

Konserten var veldig bra! 😀 Men det var utrolig merkelig å sitte blant publikum.. Jaja..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s