Life..

Nytt semester!

Ferien er over og studietiden har startet igjen. Hadde min tredje «første» forelesning i dag.. Tredje forelesning hvor foreleseren presenterer seg selv og hva vi har i pensum. Jeg har glemt to av navnene allerede.. Lover ikke bra. På fredag har jeg den siste «første» forelesningen, og etter det starter virkelig studiet igjen! Hjelp!

UiO har startet med et så fantastisk system at du bare kan putte alt inn i en Google-calendar, så slipper du egentlig slitet med å finne ut av din egen timeplan.. Jeg har vært så smart at jeg har meldt meg opp i 5 emner dette semesteret. Av de 5 skal jeg gå minst 3.. Planen er egentlig 4, men om det blir for mye skal jeg melde meg av det som ser ut til å gå dårligst av alt (Ikke MAT1120, selv om det er mulig det går verst).

Sånn så timeplanen min før jeg startet med å finne ut hvilke grupper jeg skulle dra på:
792014-8-1314125960877

Det ser skikkelig voldsomt ut.. Men etter litt eliminering så ser den mye bedre ut.. Den er fortsatt verre enn den jeg hadde forrige semester, men det var jeg forberedt på siden jeg har 4 emner.. Nå vet jeg også hvilke grupper jeg må på som ikke kræsjer med resten av emnene 🙂 Og det er bra.

Det er også fantastisk bra at det er 15 min mellom hver forelesning så man har en viss sjanse å komme seg fra forelesningssal til forelesningssal.. Selv om det noen ganger faktisk er litt lite tid. Liker ikke så godt at det dette semesteret er innmari mye frem og tilbake mellom IFI2 og Kjemi/Fysikk.. Men det skal gå bra 🙂

Men 4 emner betyr 4 eksamener, og det betyr i mitt tilfelle eksamen 8., 9., 12., og 13. desember. Gøy! Heldigvis er det bare et av emnene som har midtveiseksamen, så det betyr at jeg får -bittelitt- høstferie 🙂

Nei, jeg er spent på hvordan dette semesteret blir 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s