Life..

Æææ..

Jeg har faktisk ikke merket at jeg har for mye å gjøre før nå. Er superstresset og skjønner virkelig ingenting.. Sitter i skrivende stund med oblig 1 i INF2220, og kan ikke si at jeg skjønner så mye av de 25 feilmeldingene kompilatoren min spytter ut i terminalvinduet.. Eller, dvs.. jeg skjønner halvparten av feilmeldingene (men står helt fast på hvordan jeg skal få fikset det. I mitt hode så burde det gå :p), men resten skjønner jeg ikke bæret av..

Obligen gikk egentlig helt greit helt til nå, hvor jeg rett og slett sitter og ikke aner hva jeg skal gjøre og blir mer og mer stresset. Det eneste jeg gjør er å sitte og se på koden min i håp om at jeg får en åpenbaring eller noe slikt om hvordan jeg skal kode videre..

Jeg vet ikke, det kan ha noe med at jeg for tiden er syk og at hodet mitt ikke fungerer som det skal.. men hvem vet.. Hjelper fint lite at jeg også har to obliger til som skal leveres innen 22.sept. Og at jeg har en haug med ukesoppgaver som jeg burde ha gjort.. Det er litt sykt, men merker at jeg nesten vil sitte og jobbe istedet for å rekke å komme meg ut av bygget før jeg blir stengt inne om ca 2 timer.. Og bare sitte her.. Og vente på at jeg kommer på noe fornuftig. Og så måtte sitte her til imorgen om jeg ikke finner noen som kan låse meg ut..

Jeg hadde faktisk en skikkelig «Eureka»-følelse midt på natta i går.. Plutselig så spratt jeg opp av senga og holdt på å skrike ut: «Jeg vet hvordan jeg skal fikse remove!!» Måtte nesten skrive det ned for å ikke glemme hva jeg hadde kommet frem til.. Det var kjemperart. Hadde jo ikke ligget og tenkt på obligen i det hele tatt..

I går var jeg en tur på IFI før øvelsen med RSO (må bruke all den tiden jeg har fri), og der møtte på Vegard. Han fortalte meg hva han skulle gjøre på kvelden, og jeg svarte at: «Jeg skal spille Super Mario!!». Og akkurat i det øyeblikket da jeg sa det, var det en som gikk forbi mens han plystret på Super Mario-temaet.. Han trodde at jeg hadde hørt han plystre, og så kommet på at jeg ville spille Super Mario, men det var jo helt tilfeldig.. Sykt.. 😀

EDIT: Wohoo! Jeg har fått hjelp, og rettet på noen ting, kompilert programmet, og det fungerer! Noen av metodene fungerer ikke helt som de skal da, men likevel – INF er supermorsomt når programmet fungerer.. Jeg hadde nesten glemt hvor gøy det er når du skriver javac blabla.java og det ikke kommer masse feil 🙂 Hurraa.. Og det beste er at jeg kan gjenbruke treet mitt i den andre oppgaven vi har (tror jeg..?), så da er det ikke mye igjen før jeg er ferdig med en av tre obliger!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s