Life..

Hjemme!

Hjemme hos mamma og pappa på Kjeller etter å ha spilt konsert på Lørenskog! De har jeg ikke sett på lenge, så var koselig å komme hjem.. Selvfølgelig tenkte jeg ikke på å ta med meg lader til telefon/iPod eller pc da jeg løp ut i dag tidlig for å rekke en t-bane. Men men..

Tok meg en tur til idefestivalteltet som sto midt på Frederikkeplassen. Der var det mange mennesker.. Var på MNSU-kontoret rundt kl 12 og da var det en laang kø inn til teltet. Møtte på Vegard på Bunnpris som sa at jeg -måtte- inn i teltet, så da tok jeg meg en tur inn dit. Det var så mange at jeg så fin lite, men det er jo bra at det kom så mange 🙂

Konserten på Lørenskog gikk bra! Det var faktisk en del publikum. Film- og spillmusikk trakk mange mennesker til Lørenskog Hus. Huset er forresten kjempestort og fint!! Tok en del bilder, men de få jeg legge til senere når jeg har en pc :p

For de veldig interesserte spilte vi musikk fra: «Lord of The Rings», «Harry Potter», «Pirates of the Caribbean», «Star Wars», «Civilization IV», «Kingdom Hearts», «Halo», «Zelda», «Super Mario», «Final Fantasy VIII», «Conan» og et-eller-annet-«hunter» (Lurer på om det var enten Headhunter eller Bounty Hunter, men husker ikke helt)

Tror jeg fikk med meg alle nå.. Hmm.. Fikk tilbakemelding fra noen venner at vi spilte feil Final Fantasy, og at vi burde ha spilt musikk fra SIMS og Tetris :p jaja.. Gøy var det uansett!! Er ikke ofte man får spilt slik musikk med et helt symfoniorkester! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s