Life..

Ja ja..

Ole Jørgen, daa.. hahahahaha.. Morsomt 😛 Ifølge han så har han blitt «facerapet» (som man av en eller annen grunn kaller det når noen andre enn deg selv går inn på din facebook og gjør diverse endringer). Han har jo ikke bursdag før i slutten av desember, og det er så mange som har gratulert han med dagen i dag! 😛

Jeg har gått rundt med den ubehagelige følelsen av at jeg har glemt noe et sted i hele dag.. Men jeg hadde jo ikke det, jeg gikk bare ut av hybelen min med bare en sekk i dag tidlig.. Går jo som regel rundt med bag, fiolin og kanskje ettellerannet i hånda, og det er så deilig når jeg slipper å slite ut ryggen hver dag.. Men, uansett hvor godt det er å ikke ha vondt i ryggen så føler jeg alltid at det er noe som mangler.. Teit..

Forresten! Nå er jeg offisielt valgt som vara i styret til USO 🙂

Reklamer

2 tanker om “Ja ja..”

    1. Jeg troor det har blitt fikset nå 😛 linken forsvant da jeg skrev den teksten rett under bildet, men la det til på nytt nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s