Life..

Ferdig med obliger!

Ok, jeg er ikke ferdig med alle, men jeg er nå hvertfall (endelig!) ferdig med to av de (med mindre jeg setter meg for å pirke på unødvendige ting i INF-obligen og lager problemer der det opprinnelig ikke var noen); en som skal leveres om rundt 14 timer og en annen som skal leveres om ca 23 timer. Hurra! Når det gjelder Geometri: Valget står mellom å gjøre obligen på en dag, eller melde meg av emnet. Jeg tror jeg skal melde meg av… :p

Nei, jeg tror egentlig det holder med 3 emner, men jeg vet ikke helt om jeg skal melde meg av STK.. I morgen skal jeg besøke Robin oppe i 7.ende etasje – hvis jeg klarer å stå opp tidlig nok..

Jeg har også vært en tur i Bærum – det er jo snart konsert (På søndag, faktisk!). Jeg spiller ikke i symfoniorkesteret der egentlig, men jeg syns det virket interessant å spille en orgelsymfoni, så da bare bestemte jeg meg for å være med. Sånn sett bort ifra at jeg syns orgelsymfonien er litt vanskelig (mye fordi jeg ikke har øvd.. he he..), så er det veldig gøy! Jeg tror det blir bra.

Ellers er jeg en smule irritert.. Jeg har nå tatt i bruk mini-pcen min fordi jeg gikk lei av at internettkabelen detter ut hele tiden fra den store. Men, det er fint å prøve å logge inn på nettbanken og betale leie når begge laptopene klager på at jeg har en for gammel versjon av Java, men samtidig nekter å installere nyeste versjon riktig. Hurraa.

Og jo, nå har jeg også meldt meg inn i FUI (Fagutvalget ved Informatikk)! Og jeg har meldt meg som funksjonær på Dagen@ifi! Jeg begynner å lure på om jeg har en «klarer-ikke-å-ikke-ha-noe-å-gjøre»-sykdom av noe slag.. Hmm..

Slenger med et bilde av en rosa rose, bare fordi de er pene:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s