Life..

Hjemme etter konsert i Bærum

Haha! Ser i statistikken min at folk har søkt på blant annet «inf2220 oblig1» og kommet seg hit, men her står det jo fint lite om akkurat det. Og ikke har jeg tenkt å skrive mer om akkurat det, annet enn at jeg har levert, og fått den godkjent 🙂 hurra! Og at jeg er veldig glad for at oblig2 ikke er blitt lagt ut ennå, og at det ser ut som om vi slipper inf1010-stresset med å alltid føle at du har en oblig å gjøre..

For de som lurer, så gikk konserten i dag veldig bra! Jeg har aldri vært med i et orkester før hvor jeg syns de fleste øvelsene er supertunge og slitsomme, men.. ja ja.. Jeg var kjempetrøtt på «generalprøven» vi hadde, og det hjalp ikke mye at dirigenten holdt oss til det bare var 30 min til konserten startet. Og han «Shht»-et til oss hele tiden.. Men, det er vel sånn det må gå når folk glemmer å spille svakt nok :p

Heldigvis kom jeg meg hjem før fotballkampen var ferdig! Jeg er ekstremt u-glad i å være brøytebil og «unnskylde» meg igjennom en saueflokk av mennesker som ikke tenker på at folk skal kunne gå begge veier på en vei/bro..

Håper folk har hatt en fin helg!

Søt sang:

Og apropos «The Beatles».. Hørte denne sangen på radioen på vei hjem fra en øvelse på en radiokanal som visstnok heter «Klem». «Hei Knut» (Spotify-link)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s