Life..

«bustyvel»

Tok et par bilder i Jar Kirke da jeg var der på lørdag og søndag:
IMG_0297
IMG_0298

Fin kirke! Det ble veldig varmt der etterhvert da, men, bedre med en litt varm kirke, enn en utrolig kald en 🙂 Det var fint vær på lørdag, og solen blendet veldig gjennom notene mine. Da jeg reiste meg for å finne blyanten min så jeg absolutt ingenting.. En smule irriterende, men utrolig fint med sool og fint vær! 🙂

I dag var jeg på USOøvelse, hvor vi øvde litt til doktorkreeringen vi skal spille på på torsdag.. Det var omtrent ingen 1.fiolinister som kunne.. Da mener jeg faktisk omtrent ingen. Da Eivind spurte oss var det 2 som rakk opp hånda; meg og ei annen.. Men det løser seg nok 🙂 må øve til torsdag hvertfall..

På vei hjem fra øvelsen så vi en søt, liten «piggball»:
img_0315
Se så søt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s