Life..

NM på lørdag!

Jeg har sånn halvveis gitt opp Windows.. Det går alt for tregt alt sammen, og internetten vil aldri fungere riktig. Det virker som om mini-PCen min har det så mye bedre når jeg er på Ubuntu enn på Windows..

I dag har jeg vært ekstremt lite effektiv egentlig.. Jeg kom meg ikke ut av hybelen før kl 16. Haha! Huff.. Men, jeg har fått gjort ferdig obligen i MAT1120, printet den ut, og imorgen skal jeg gå og levere den! Neste uke skal STK-obligen inn, og uka etter er det midtveiseksamen! Hjelp! Det er ikke lenge til!!

Tok noen bilder på veien til IFI, hvor jeg satt og skrev oblig i Latex:
IMG_0379
.. Ok, jeg tok bare et..

Over til overskriften på innlegget; Ragnar, Inge og jeg har meldt oss på NM i programmering! 😀 Jeg gleder meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s