Life..

Øving på do i Ole Johan Dahls hus..

Gjett hvem som har gått med sminke i hele dag? Jeg!

For jeg har nemlig spilt på doktorkreering med USO!

 


Doktorkreering i Aulaen.. Tok et bilde fra galleriet med iPoden min. «Doktorkreering» for oss i USO betyr: Spille i 3 min, sitte i ro og vente i ca. 2 timer og høre på ulike ting folk har fått doktorgrad for, spille i 6 min, hjem! Ikke særlig spennende, men det vi spilte gikk veldig bra i dag 🙂 Kanskje pga øvelsen Julia og jeg hadde tidligere i dag? Hmm..

Julia og jeg bestemte oss her om dagen om å øve på det vi skulle spille med USO på doktorkreering i dag, og i dag ble dagen for øving. Julia hadde glemt notestativ, men så tenkte vi: «Hmm, biblioteket på IFI har jo notestativ på utstilling.. Kanskje vi får lov til å låne det?».. Så da vandret vi bort til hun i «resepsjonen» på biblioteket og spurte: «Unnskyld? Du, det notestativet dere har på utstilling der borte, kan vi låne det i en times tid?» Hun var ikke helt sikker, så hun måtte høre med en annen, og han kom leende bort til oss, låste opp utstillingsvinduet, og lånte oss notestativet.. Utrolig! Vi hadde egentlig forventet å ikke få lov..

Så var det problemet med å finne et sted å øve. Det endte opp med at vi gikk ned til Escape for å se om det var mange i kafeen. Der var det et par mennesker.. Etterhvert fant vi ut at vi kunne øve i gangen inn til Escape, og etter det kom vi på at vi kunne gå inn på dametoalettet og øve der siden det kanskje ikke ville forstyrre de i kafeen like mye som om vi sto ute i gangen. Så da gikk vi inn der og øvde på Suite Ancienne og Gavotte/Musette. Det er ikke hver dag man spiller fiolin på do, utrolig nok. Det er jo overraskende bra akustikk der, så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere.. Øving på do/badet er undervurdert..

Da vi følte oss ferdig med å øve, gikk vi ut, og fikk et spilleoppdrag av noen fra Cyb med en gang. Haha! Ikke hver dag det skjer, for å si det sånn. Så da blir det irsk musikk, vals og muligens noe spillmusikk på en internfest. Det blir bra og morsomt!

Det var faktisk ikke så mange damer/jenter som måtte på do i den tidsperioden vi sto der inne og øvde, men det var en mann som stakk hodet inn døra et par ganger (Faktisk!) og som lo da han så oss stå der med fioliner hver gang.. Noen vi møtte på veien trodde det var et lydanlegg eller noe som sto på med klassisk musikk – man kunne nemlig visstnok høre oss i trappa opp fra Escape :p Morsomt var det å øve på IFI hvertfall. Vi har planer om å gjenta det neste uke :p

Helt random; ICA-minimaisen smaker ikke like godt som de de selger på Kiwi.. 😦

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s