Life..

Hjem til mor for å hente kjole :)

På torsdag er det Akademisk Festkonsert i Aulaen, og antrekket vi har fått høre om er «galla».. Jeg er litt skeptisk til det, men for å ha en fin nok kjole til å bruke på en galla måtte jeg i dag ta toget hjem til mamma og hente «solistkjolen» min i dag; en enkel ballkjole som jeg brukte en gang jeg var solist. I dag var den eneste dagen jeg hadde sånn passe tid til å ta meg en tur hjem. Klarte å mose det inn i timeplanen min mellom gruppetime i INF og FUI-møte.. Det var koselig å komme hjem til mor og far, selv om det bare var for en liten stund 🙂

Snart hjemme! Det var faktisk koselig å gå av bussen på busstoppet, og trekke inn kjente omgivelser.


(Miniversjon av Solen av Munch, «stjelt» fra UiO sine nettsider)

Men, uansett.. Kom og hør på konsert om du ikke har noe å gjøre torsdag kveld! Torsdag 7.oktober, kl 19:30 i Universitetets Aula! Studenter kommer tross alt gratis inn! 😀 Les mer om Akademisk Festkonsert på UiO sine nettsider!

Ellers har jeg vært på konstituerende møte med FUI i dag, og er nå offisielt medlem, og har blitt med i forskjellige arbeidsgrupper der. Klipte skap etter møtet i dag, og er veldig glad for at vi ikke fant like mye «sjit» som da vi klipte skap med MNSU. Gammel melk og gammelt vått gymtøy er jeg virkelig glad vi slapp å oppdage i de ubetalte skapene. En hadde faktisk en Playstation 3 i skapet sitt (!), som han akkurat rakk å låse ut før vi skulle til å klippe av låsen hans. Haha! Det er vel bare i skapene på IFI man kan finne slike ting :p

Etter en kommentar fra Gb har jeg nå bestemt at jeg skal fortsette litt mer på «Prt Sc»-prosjektet mitt, ved å også ta bilder av «01:23», «12:34» og «23:45».. Den ene ligger jo sammen med de «doble» klokkeslettene, og fikk tatt bilde av «12:34» tidligere i dag, så forhåpentligvis husker jeg å ta bilde om ca 1 time og 15 min :p

Håper alle har hatt en fin-fin tirsdag! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s