Life..

«Vanilla Twilight»

Har sett dette bildet et par ganger på artige.no, og hver gang jeg ser det så får jeg en halvveis melodi inne i hodet – og teksten virker kjent. Men har aldri funnet ut av hvor melodien kommer fra, eller hvilken sang den er fra, som er ekstremt irriterende. Man bare sitter og venter på at melodien skal fortsette -litt- til sånn at man kjenner den igjen og vet hvilken sang det er, men så stopper den alltid rett før..

Det å søke opp teksten på google blir selvfølgelig for lettvint/dumt 😛 hehe. neida.. Eller jo.. Det er kjipt om man må gå igjennom google for å finne ut (eller å få vite det av noen andre). Det dreper jo halve gleden.. Det er jo mye morsommere og mer tilfredsstillende å finne det ut på egenhånd 🙂

Men, uansett, nå i dag fant jeg endelig ut hvilken sang jeg har den fra, nemlig «Vanilla Twilight» av Owl City:

Fin 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s