Life..

Obligstress

Halloo! Tenkte jeg skulle stikke innom her. Fant ut at jeg er veldig dårlig på å oppdatere.. Jeg lever; men er litt påvirket av obligstress.. Ikke bra for hodet med all stressingen når alle «oblig2»-ene i alle emnene mine plutselig skal ligge ute og henge over meg og gi meg dårlig samvittighet for at jeg ikke har startet med alle ennå (bortsett fra en)..

Klokken er egentlig over 00:19, men jeg tar meg friheten til å endre tidspunktet dette innlegget ble publisert, fordi det ellers ser ut som om jeg publiserte det «i morgen» (på kalenderen hvertfall), selv om det mentalt sett er «i dag»..

I dag har jeg hengt på IFI2 hele dagen. Tilgangen jeg får fra å være med i FUI er herlig! Å ikke trenge å bekymre seg for å bli stengt inne er fantastisk 🙂 Døgnet skulle gjerne ha hatt flere timer, så man kunne sittet og gjort oblig i flere timer… Må nok droppe øvelsen med BSO i morgen, selv om jeg egentlig trenger å dra på den (Konserten er på søndag).. Ikke at jeg føler at jeg ikke kan bli ferdig innen leveringsfristen om jeg drar på øvelse, men jeg liker å være på den sikre siden.. Jeg har ikke så innmari lyst til å sitte og bli sprø på torsdag fordi jeg har dårlig tid, hvertfall..

Men!; i morgen kan jeg sove lenge! Ikke at det er verdens beste idé, men det er godt å tenke på at jeg ikke MÅ stå opp innmari tidlig for å rekke forelesning/gruppetimer/diverse ting. Har sovet for lite i det siste.. :/

Det var egentlig alt jeg hadde å skrive kl 00:38 i natt.. Men slenger med en youtube-video før jeg legger meg; Dette stykket er så fint ^^ Spesielt på slutten hvor koret tar helt over i «a capella»-delen (har ikke kontrollert videoen, så kan hende det finnes flere/bedre utgaver ute):


«Make our garden grow – fra Candide»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s