Life..

lang dag

Man har vært -litt- for lenge på skolen/blindern/ifi når man kommer hjem, og ringer på sin egen ringeklokke (den uti gangen som også tilhører de tre andre som bor her) fordi man i farta trodde det var en døråpner.. Da burde man kanskje ha dratt hjem litt tidligere.. Nå ser jo faktisk «lås-opp-døren»-knappene/bryterne på vei ut herfra ut som ringeklokka på vei inn da (og som lysbrytere for den saks skyld), men likevel.. Det hadde vært utrolig flaut om noen av de andre som bor her hadde kommet ut for å åpne døra.. huffamei..

Men, jeg har i det minste fått ferdig MEK-obligen. Ikke dårlig (om jeg får si det selv), i og med at jeg startet på den i dag tidlig. På en annen side var det kanskje dårlig av meg å planlegge så dårlig.. Kunne blitt litt/ganske krise om jeg ikke hadde kommet på at jeg nesten måtte bli ferdig i dag.

Jaja, uansett – nå skal jeg sove! Ny og lang dag i morgen også. Da skal jeg møte RSO igjen! Har ikke sett de (spilt med de) siden film-/spillkonserten, så det blir nok koselig 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s