Life..

Min helg (+litt til)

Sliten..

Siden jeg sitter med en liste (mer eller mindre) av ting jeg har hatt lyst til blogge om, men ikke har orket siden klokka har vært 02 hver gang jeg har kommet hjem de siste dagene, så kommer alt i et innlegg nå.

På torsdag kveld var jeg funk på Dagen@ifi. Selv om jeg ikke fikk være fotograf (som var førstevalget mitt) så var det veldig morsomt. Hadde en litt sen vakt, men men.. Kanskje greit å ha folk som ikke liker å drikke (alkohol) på de sene vaktene, i og med at man ikke får drikke før eller under vakta si. Så sen som vakta mi var så kunne man jo ikke ha startet å drikke før etter kl 02 :p
For de som lurer var jeg ikke tappe-øl-barfunk, men en selge-bonger-til-de-som-vil-ha-drikke-barfunk. Fra 22-01:30 (02:00). Ikke verdens mest spennende arbeidsoppgave, men kom jo mange fulle mennesker som ville ha bonger. Var en som sjanglet bort til bongsalget ganske nærme slutten av vakta mi og sa (med helt seriøs stemme): «Jeg skal ha 256 bonger!».. Husker ikke helt eksakt antall, men over 200 var det hvertfall. Og over 200 bonger tilsvarer over 4000 kr eller over 100 øl.. Da måtte jeg bare le..

Anbefaler alle som har mulighet til å melde seg som funksjonærer på Dagen@ifi neste år. Man jobber i et par timer, får delta på en fantastisk dag, og man får masse (GRATIS) faddergoder 🙂

På fredag var jeg på Escape for å drikke opp bongene jeg fikk gratis av å jobbe som funk. Det ble 2 solo og 2 poser potetgull av de 4 bongene jeg fikk. Måtte bruke de opp siden vi i utgangspunktet bare skulle kunne bruke de på dagen og på fredagspuben dagen etterpå. Men nå tror jeg de har utvidet det til at man kan bruke de på en eller annen fest i fremtiden.. Jaja.. Gratis var det, hvertfall 🙂

På lørdag ble jeg med Biørneblæs og spilte på Høstpølsefesten til RF. Min andre gang i Biørneblæs i uniphoorm (eller hvordan det er de skriver det..):

Fantastisk uniform eller hva? 🙂 Ingenting av uniformen er mitt, og vurderer sterkt å sy meg mitt eget skjørt av de gamle, grønne gardinene jeg fikk av Ragnar da han skulle flytte fra Kringsjå..

Biørneblæs har også en knall grønn fiolin! På alle bildene jeg tok av den ble den merkelignok blå.. (hadde ikke med meg speilrefleksen, og håper på at den hadde blitt i riktig farge om jeg hadde tatt bilde med den)

Jeg har også funnet ut at fiolin er et ganske upraktisk instrument å marsjere med. Ikke har man noe praktisk sted å ha notene (hvor man kan lese de), og man tar stor plass.. Og fiolinen blir ikke blid om man marsjerer ute.. Hvertfall ikke på denne tiden av året. og hvertfall ikke når det regner..

I dag har jeg spilt konsert på Hamar. Samme greier som forrige søndag; Dvoraks requiem. Fant et lite videoopptak av oss fra Frogner kirke:


🙂

Bass og Tenor er så.. fantastisk! Fikk frysninger nesten hver gang de solistene vi hadde på Dvorak sang. Utrolig fint!


Solistsatsen – funnet random på youtube.
Hør på bass og tenor – fiint ^^ Delen fra 6:34 til 7:04 er stilig. Morsomt med rytmene orkesteret har der.

I morgen er det tilbake til hverdagen med forelesninger – og en ny oblig jeg må få startet på. Har to dobbeltbookinger jeg snart må få orden på, og må få kjøpt meg mer printekvote.. Det er så vidt jeg orker å tenke på det, siden det tar så mye krefter.. men, før eller senere må det bli gjort.

Men, nå er det natta. Håper alle har hatt en finfin helg 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s