Life..

Fotograf og «Llama-llama»

Da har jeg hatt mitt første «oppdrag» som fotograf! Har tatt bilde av alle som var på USO-øvelse i dag. Jeg måtte gå utenfor min «komfortsone» – jeg følte det ble veldig merkelig oppmerksomhet mot meg og kameraet mitt mens jeg krøp rundt/snek meg rundt orkesteret. Mange av orkestermusikerne satt jo så tett at om jeg skulle få et fint nærbilde av alle, så måtte jeg krype mellom pulter og krabbe på gulvet til tider. Men, er en erfaring rikere.. Og det var gøy! Og det ble fine bilder 🙂 (håper på at han som skulle ha bildene blir fornøyd når han får de, uredigert, i morgen på minnepenn)


Fiine orkesteret 🙂

Jeg har noen (egentlig bare et..) bilder fra Vang kirke på søndag som jeg har glemt å legge ut. De hadde en veldig fin lysekrone, så måtte bare ta et bilde av den før konserten startet:

Fin, eller hva? 🙂

Ellers ble jeg med Julia til Christian etter øvelsen i dag og så «Scott Pilgrim vs. the world» (IMDB-link). Det må være en av de merkeligste filmene jeg noengang har sett. Men, den var morsom 🙂 Og, jeg klarte å fikse kameraet til Julia da vi ventet på T-banen. Det fungerte fint etter at jeg tok ut batteriet og puttet det inn igjen riktig vei :p

Ellers2: Har sett «The Llama Song», og da jeg så den var det første jeg tenkte: «Den skal ut på bloggen!». Så, her har dere den:


Originalen tror jeg man finner på albinoblacksheep.com (link til «the llama song»)

Verdens mest randome tekst.. Haha ha..

llama llama
cheesecake
llama
tablet
brick
potato
llama
llama llama
mushroom
llama
llama llama
duck

i was once a treehouse
i lived in a cake
but i never saw the way
the orange slayed the rake
i was only three years dead
but it told a tale
and now listen, little child
to the safety rail

Reklamer

2 tanker om “Fotograf og «Llama-llama»”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s