Life..

«pause»-dager

INF-oblig og MEK-oblig godkjent, og MAT-obligen stiftet fast og levert. Da var det bare siste oblig i INF igjen, og den orker jeg ikke å starte med ennå. Jeg har jobbet med obliger nesten konstant de siste dagene, så jeg er ikke fristet til å sitte på IFI til kl 23++ og slite med en oblig til før jeg har hatt et par dager «fri».. Ikke at jeg ikke tror det egentlig er lurt å starte på den nå, men kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg nok til å gjøre oblig non-stop (ikke godteriet (eller «selvkritikk»)) til jeg er fornøyd med programmet/resultatet, og det vil si -lange- kvelder på IFI på rad.. Og det tror jeg ikke at jeg orker før jeg har fått en liten pause.

Istedet for å gjøre «universitetarbeid» (det heter ikke skole lenger, så vet ikke om «skolearbeid» blir helt korrekt å si, men det føles mer naturlig å skrive/si «skolearbeid» enn «universitetarbeid»..), så har jeg gjort mer eller mindre unyttige ting. Før jeg dro til Ole Johan Dahls hus for å være på gruppetime, lagde jeg meg et smykke:
Det tok litt lenger tid enn tenkt, så plutselig så måtte jeg løpe ut av døra for å rekke innom Niels Henrik Abels hus før jeg måtte til IFI. Haha.. I gruppetimen kom det en boble ut av den ene markeringstusjen min:
Det var nemlig så interessant at jeg bare -måtte- ta bilde av det..

Har også tatt bilde av fontenen utenfor Nationaltheateret:
Det var ikke så rent vann..

I går var jeg forresten på museumstur med Kristin, Karoline og Karoline. Dere kan få gjette selv hvor vi var (det bør ikke være så innmari vanskelig):

UiO-studenter slipper gratis inn 😀 (Det første vi så da vi kom inn var en «UiO 200»-gulvmatte.. haha)

Kan informere om at kun halvparten av de gamle, grønne gardinene til Ragnar ligger i skuffen min. Den andre halvparten sys det nå et skjørt ut av. Bilde kommer sikkert når den er ferdig. Tror det blir bra 🙂 Jeg må sette symaskin på lista over ting jeg må skaffe meg snart.. Å sy ting om skjørt og kjole tar så lang tid når man må sy for hånd.. :/ Men kan ikke avlyse et kreativt prosjekt fordi det tar for mye tid.. Det ville vært teit.. Da får det heller bare ta lengre tid før det er ferdig (evt avsluttes pga dårlig tålmodighet og mistet motivasjon for ferdig prosjekt)..

Jeg har innsett at jeg har hukommelse som en gullfisk til tider, og er derfor avhengig av en (eller flere) plass(er) hvor jeg kan skrive ned avtalene mine i. Prøvde meg med en på iPoden, men fant ut at det var veldig upraktisk om den går tom for strøm, for da er jeg lost og har plutselig glemt alt jeg skal den dagen og de neste dagene.. Studentkalender er tingen! Er fortsatt avhengig av det (måtte ha en hvert år på videregående).. Det føles merkelig å stille spørsmål ut i det blå i et innlegg, men;
Bruker du studentkalender, eller overlever du uten?

Reklamer

1 tanke om “«pause»-dager”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s