Life..

Frogner Ranking

(Innlegget var faktisk klart til publisering før klokka var 00:00 i dag, men selvfølgelig måtte internettet dette ut og pcen henge seg. Dumme windows..)

Du vet du er på landet, når du møter på en som bruker traktor som fremkomstmiddel.. Haha, neida.. joda.. Fikk dessverre ikke tatt bilde av han da han kjørte fra hallen tidligere i dag..

Jeg har nemlig vært i Frognerhallen på Frogner, ikke Frogner-i-Oslo-Frogner, men Frogner-i-Akershus-Frogner.. Frogner IL har hatt Frogner Ranking (Badminton – broren min skulle spille), og pappa hadde fått kioskvakt. Det gadd han ikke, så han betalte meg penger for å stå der istedet. Fint for meg 🙂

Fikk også testet ut kameraet mitt på løpende, hoppende, fort-bevegende badmintonspillere. Gøy.


Ha ha ha..

Noen bilder ble bedre enn andre.. heh..

Dette var faktisk en av de få helgene hvor pappa og broren min er hjemme mens jeg er hjemme i helga.. De reiser så mye rundt i helgene pga badminton at jeg har mistet oversikt. Er de ikke hjemme når jeg kommer hjem er de enten i Grong, Asker, Kristiansand, Bygdøy, Danmark, Gøtebort.. osv.. Er ikke så lett å henge med :p

Det er ikke alltid jeg får sett broren min spille – han er flink :), og det er heller ikke ofte at hele familien er hjemme på en gang, så dette ble en koselig helg, selv om jeg måtte stå opp -litt- tidligere enn ønsket i dag.. Så da var det bare å innstille hjernen på studie og oblig3 i inf.. ha haha hah.. Det er både bra og dårlig at det snart er ferie. Bra fordi det er ferie, og dårlig fordi det vil si at det ikke er lenge til eksamen..

Uansett, håper alle har hatt en fin helg! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s