Life..

Au..

Det er egentlig litt utrolig hvor avhengig man er av tommelen.. Man (hvertfall ikke jeg) merker ikke så mye til de før man har vondt i tommelen..

Hvem skulle trodd at BH-er var et farlig klesplagg? Ikke jeg.. Inntil i dag hvertfall. Jeg skulle kle på meg i dag tidlig, og plutselig så satte den ene «hanken» på baksiden av BH-en seg fast under neglen på den ene tommelen min.. Heh.. Skal ikke beskrive det så veldig mye mer, annet enn at det var utrolig vondt! (og at det fortsatt gjør vondt..) Stakkars, stakkars tommelen min.. 😦

I dag dro jeg faktisk «tidlig» (tidligere enn vanlig) hjem.. Fantastisk! Det morsomme med det er at jeg nå føler at klokka er rundt 00:00, er kjempetrøtt og er klar for å legge meg.. (kanskje like greit egentlig..)

Siden det har begynt å bli så kaldt ute for tiden (og jeg ikke har noe bilde som passer inn i dette innlegget), får dere en fin, søt sang:


«Baby, It’s cold out there»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s