Life..

Festhelg..

Maskeradeballet til RF i Ballroom på fredag:
img_1123
Spilte fiolin med kammerorkesteret til MusVit og fiolin/trompet med Biørneblæs i dette flotte lokalet. Utroolig fint! Og det var gøy! 🙂 Tenk at de ville ha Biørneblæs til å spille på maskeradeballet – bare det var jo utrolig. Spilte under polonesen – dvs, vi spilte det nærmeste vi hadde polonesemusikk.. dvs Holmenkollmarsjen.. Fikk dessverre ikke danset hverken vals eller polonese fordi vi spilte hver gang det var sånn type dans. Etter det spilte de bare typisk «utested»-musikk. Sånn som dunker så mye at det vibrerer i brystet og som man får vondt i ørene/hodet av å høre på fordi det er så høyt volum..

Nordre Skøyen Hovedgård på lørdag:
Jubileumsfesten til USO. Kjempekoselig! Og jeg fikk endelig danset polonesen jeg ikke fikk danset på maskeradeballet (med feil partner vel og merke, men fant ikke bordpartneren min da det plutselig ble dans..). Fikk også være med på utdelingen av «Den Gode Tone». Sist gang det var en slik seremoni var for 11 år siden eller noe, så det var veldig spesielt å få være med på (/vitne til) noe slikt.

Utrolig fint lokale dette også:

Utrolig søte gardiner og masse fin tapet! Jeg vil ha sånne gardiner og blomstrete tapet i det huset/boligen jeg ender opp i..

Håper alle har hatt en fin helg (+ de siste timene av søndagen)!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s