Life..

Rare steder hvor Julia og jeg har spilt fiolin

Denne listen blir oppdatert når det passer seg..
 1. Dametoalettet i kjelleren ved Escape, Ole Johan Dahls hus:
  Her har Julia og jeg spilt flere ganger. Det er faktisk utrolig god akustikk på bad og toaletter, så man bør egentlig øve mer i slike «lokaler»..
 2. I gangen ved en av heisene i Ole Johan Dahls hus:
  Dette var pga mangel på steder å øve, og fordi vi ville finne et nytt sted å øve. Det fungerte greit, men jeg var litt skeptisk..
 3. Simula, Ole Johan Dahls hus:
  Selvfølgelig ikke under en forelesning.. Vi trengte et sted å øve til et «spilleoppdrag» vi fikk på Escape, og Simula var ledig.
 4. På McDonalds:
  Julia og Fredrik startet å spille julesanger på McDonalds. Etterhvert ble Mus (Erlend) med også, og da ble det bare merkelig å sitte og se på dem, så jeg ble med på de siste sangene.. Vi fikk applaus, det var en gammel mann som startet å synge og foreslå sanger vi kunne spille, og vi ble overraskende nok ikke kastet ut..
  IMG_1223
  En mann kom bort til meg på IFI et par dager etterpå og spurte om jeg spilte fiolin, og spurte videre, litt usikker, «..Hørte jeg deg spille på McDonalds?». Han var visst en av de som satt og hørte på. Haha!
 5. FUI-kontoret, OJD:
  Zelda-medley-duett printet ut, og da måtte vi jo øve på den. Hadde en liten spilleøkt på FUI-kontoret før vi gikk videre til Åpen Sone, hvor 1 publikum ventet. Lars og Simen har tatt bildene:
  IMG_4018IMG_4030
 6. På Åpen Sone, OJD:
  IMG_4043
  Stor entusiasme i de få vi hadde som publikum, selv om Julia og jeg aldri hadde sett på notene før vi øvde litt på de på FUI-kontoret. Vi skal øve mye mer på det så det blir mye bedre!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s