Life..

«spiller du fiolin?»

(mulig det kommer masse skriveleif og rare setninger da jeg skriver dette innlegget med iPoden min)

Godt tegn på at man begynner å bli pakkesel igjen er når man må memorere når man tok på seg sekker/bager/instrumenter så det ikke blir surr når man skal ta alt av igjen..

I dag har jeg følt meg litt som en kjendis. Neida.. Eller jo, litt.. Ble stoppet av en fyr i trappa på IFI som lurte på om jeg visste når de har åpne konserter på NMH. Han visste at jeg spilte fiolin, og da måtte jeg nesten spørre hvordan. «Jeg har hørt deg spille tror jeg,» svarte han. «Oi, hvor da?» spurte jeg videre. «Jo, var det ikke du som spilte på McDonalds her om dagen?». Da skjønte jeg plutselig hvorfor jeg synes at jeg hadde sett ham før.. Morsomt!

På t-banen ble jeg stoppet av en som gikk rundt med fiolinkasse. Har spurte om jeg studerte musikk og lurte på om jeg solgte fiolinbue, eller om jeg kjenner noen som gjør det.. Synd jeg måtte av på neste stasjon og ikke fikk snakket mer med han enn det..

Tar det som et godt tegn at leppa ikke prikket sånn under/etter Biørneblæsøvelsen i kveld.. 🙂

Håper alle har hatt en fin dag!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s