Life..

Lysende trær


Sitter på Macbook Pro! 🙂 Faantastisk (Nei, jeg har ikke kjøpt meg en – jeg låner en akkurat nå i kveld)


Fine trær på Blindern! Utrolig fint med så mange lys!

Jeg savnet speilrefleksen da jeg satt oppe i 12.etasje på Abel og leste til eksamen her om dagen. Gikk ut på «balkongen» og så på den fine utsikten, og da skulle jeg ønske at jeg hadde hatt et bedre kamera enn det på mobil som ikke vil zoome eller ta bilder i mørket. Hadde store planer om å gå opp dit i dag, men jeg var for treg. Hadde ikke tilgang lenger da jeg hadde tatt heisen opp til 12.etasje 😦 Trist.. Får prøve igjen på mandag eller noe.


Fint tre på Frederikkeplassen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s