Life..

Film!

Jeg burde egentlig lese som en gal til eksamen akkurat nå. Det er utrolig hvor lite motivert jeg er til å lese til de to eksamenene jeg har igjen før juleferien. Det er ikke helt bra.. Jeg har heller mye mer lyst til å sitte og se på film.

Men hvilken film jeg ville se var jeg ikke sikker på. Da fikk jeg en idé: La Java velge for meg! Så, som den nerden jeg er, skrev jeg et javaprogram som tar imot filmtitler i kommandovinduet og som bruker Random til å finne en tilfeldig film blant de filmene jeg skrev inn, og «spytter» ut den filmen ut i terminalvinduet igjen. Også kan jeg jo, for å gjøre det mer pensumrelatert, i tillegg diskutere kompleksiteten til programmet jeg nettopp skrev.

Da får jeg sett film, og i tillegg får jeg «øvd» litt til eksamen. Win-win!

Ta daaa 🙂 :

Så er du også ubesluttsom, og ikke klarer å bestemme deg for film (og man har java installert), lag en fil med navnet «Movies.java», skriv inn koden på bildet, åpne nærmeste terminalvindu og naviger deg til mappa du lagret filen i (hvis du har forstått, og fått til de tidligere stegene trenger jeg vel ikke forklare mer.. hvis du ikke har forstått og gjerne vil bruke javaprogrammet, kontakt meg 🙂 )

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s