Life..

Terzetto – Dvorak

Kom for ikke så lenge siden hjem fra en fantastisk koselig og hyggelig kveld hos Fredrik 🙂 For ikke å snakke om morsom! Jeg har ledd så mye i dag at jeg nesten ble bekymret for at jeg kom til å bli støl i magen når jeg våkner i morgen.

Til slutt lå jeg på gulvet og bare lo og lo..:

Vi tok opp mens vi spilte et stykke i Sul G – jeg «fikk lov til» å spille Sul D siden stemmen min gikk så høyt opp.. Dette bildet ble tatt mens vi hørte på opptaket etterpå.. Herlighet, det hørtes verre ut en et ukoordinert nybegynnerkorps hvor ingen spiller riktige noter.. Men, gøy var det! Det er bra det ikke låter SÅ ille når vi spiller ordentlig 🙂

For de som lurer spilte vi dette stykket:

Terzetto Op. 74 for 2 fioliner og en bratsj, av A.Dvorak..

Fredrik spiller på sin bratsj

Jeg fikk lov til å spille på bratsjen til Fredrik, og vi byttet på stemmer (han spilte 1.fiolin, jeg spilte bratsj) noen gjennomspillinger. Så nå kan jeg faktisk spille 1.satsen av Terzettoen på bratsj! Det gikk faktisk ikke så dårlig, om jeg kan få si det selv.. Jeg har også lært meg hvordan man leser C-nøkkel – jeg er spent på hvor lenge jeg kommer til å huske det.. Nå er det sikkert også ganske lenge til neste gang jeg kommer til å ta en bratsj og spille på den.. Bratsj er et stort og tungt instrument å holde oppe sånn det skal.. Jeg ble hvertfall veldig sliten i armene og i haka og halsen av å spille på dette digre instrumentet..

Ellers så har jeg spilt for BJ i Biørneblæs etter hennes masterfremføring! 🙂 Og jeg har tatt mine første steg inn de knall gule dørene til Helga Engs hus på Blindern (Jeg har vært i Kjelleren et par minutter med Biørneblæs da vi spilte der én gang, men da gikk vi en snarvei inn dit uten å gå igjennom «hovedinngangen»):

Og tatt et par bilder av en ganske gammel trompet vi har i Grava:

Testet litt rundt med fokus, lukkertid osv.

Så i dag har jeg faktisk hatt en ganske bra dag 🙂 Jeg er glad det er juleferie og kan tenke på annet enn universitetet og emner..

Tilslutt legger jeg ved et bilde av Julia, fordi hun ønsket seg det:

(Legg spesielt merke til den fantastiske forsiden på boka Julia holder – som er grunnen til at  hun kjøpte den)

Reklamer

2 tanker om “Terzetto – Dvorak”

  1. Ja, det var virkelig gøy å spille det stykket med dere to! Dette må absolutt gjentas.

    Husker da vi hørte på det «seriøse» opptaket vårt, og jeg trodde det var sul-G versjonen vår og utbrøt: «Noen ganger så låter det faktisk litt fint da!» Men det ble jo veldig fint «live» da, synes jeg.

    Dessuten liker jeg at du tok med det siste bildet, Lily. Forsiden på CISP er rett og slett fantastisk. I tillegg er det også en bonus at den brukes som pensummateriale i inf2810.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s