Life..

«The Signs in the Silence»

Sitter og ser på Bones på laptopen min nå, og tenkte jeg like så godt kunne dele en av mine favorittepisoder med dere nå, nemlig «The Signs in the Silence» (Bones S06E21).

Episoden handler om denne jenta (bildet over), som er døv. Hun ble funnet med en kniv i hånda, helt blodig, og ble brakt til «the Jeffersonian» hvor Bones jobber som bevis.. Bones og hennes team må så finne ut hvem jenta har knivstukket, og så finne ut av hvem hun er og hvor hun kommer fra.

Når jeg leser det jeg skrev over understreker det at jeg ikke er verdens beste til å forklare ting og få de til å høres spennende ut, så jeg overlater det til IMDB:

«A mysterious young deaf girl is thought to have committed a recent murder after she’s found on the streets, covered in blood and holding a knife. It’s up to the Jeffersonian team to figure out who this girl is and determine if she’s really the one to blame for the murder.» – Bones – The Signs in the Silence

(Bildene er tatt fra laptopen min med «Prt Sc»)

En utrolig sterk episode om blant annet barnemishandling.

Gleder meg til jeg får sett sesong 7! 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s