Life..

Hjemme i hybelen

Jeg vet ikke helt hva som bekymrer meg mest; det at jeg kan høre at naboen ser på film, eller det at jeg faktisk kan høre at det er «PS. I love you» han ser på.. Og nesten synger med til sangene jeg hører.. Huff.. Vurderte å synge ut av full hals med låta, så naboen kanskje tar et hint.. men.. nei.. tror ikke jeg skal gjøre det..

Jeg har flyttet meg selv til hybelen min etter en lang og god juleferie hvor jeg så og si bare har slappet av. Har «sånn halvveis installert» (Den funker helt fint, men setupen vil ikke fullføre, men.. om jeg ikke misforsto det jeg leste i bruksanvisningen så har jeg gjort setupen manuelt) routeren min, og har nå trådløs internett! Yeah! 🙂

Mange lurer på hvorfor jeg har med meg kameraet omtrent overalt jeg er, og det er ikke et så komplisert svar på det. Jeg misliker virkelig følelsen av å se noe utrolig fint/interessant jeg vil ta bilde av, og finne ut av at jeg har glemt kameraet mitt hjemme… Det er mange dager jeg bare drasser rundt på det og ikke får bruk for det, men som regel føler jeg at det er verdt det.

For eksempel: Her om dagen dro jeg til Oslo for å delta på et USO-styremøte, og på veien så jeg en utrolig utsikt, og var så utrolig glad for at speilrefleksen lå i bagen min så jeg fikk tatt et bilde. Det var utrolig mørkt, så tror hverken mobilen eller ipoden hadde gitt et OK resultat:

Selvfølgelig var det bedre «in real life», men det er fint å kunne dokumentere..

På torsdag starter studiet igjen, og jeg både gruer og gleder meg.. Det starter ikke helt ordentlig før på mandag, men på torsdag starter to dager med forkurs i Analyse 1. Gleder meg skikkelig til et semester med blant annet «Reell tall og Euklidske rom, topologi i metriske rom, kontinuerlige funksjoner, følger og rekker av funksjoner, uniform konvergens, deriverbare avbildninger, det inverse og implisitte funksjonsteorem, Riemann-integrasjon, Fubinis teorem og skifte av variable.«

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s