Life..

Vinterorkesterspill og trekkspillkonsert

Jeg har gått rundt med den rare følelsen av at tomlene mine ikke er mine egne tomler i hele dag. Har stirret på de, og tenkt: «Har tomlene mine alltid sett slik ut?»… Har også sett så mye på de at jeg har funnet ut at de er skjeve.. Dvs, neglen er skjev i forhold til leddet..


(Har redigert bort kneet mitt, som ble med på bildet)

Jeg er øm i fingrene og sliten i høyrearmen min etter å ha spilt masse i hele helg.

Spilte på vinterorkesterspill på lørdag. Det var utrolig morsomt, men veldig slitsomt. Vi spilte igjennom Brahms 4. symfoni, Shostakovich 5. symfoni, La Mer av Debussy og Bruckners 4. symfoni.. God erfaring var det hvertfall!

I dag (søndag) spilte jeg konsert med Romerike Symfoniorkester! Det er orkesteret du kunne se på vignetten til MGP på TV i går, forresten! Gikk du glipp av den så kan du se det på nett-TV. Jeg fikk ikke vært med dessverre :(.. men det ble bra! Konserten gikk også veldig bra. Vi spilte litt operagreier og Trekkspillkonserten av Galla-Rini.

Apropos konsert; Skulle på øvelse på fredag da jeg så dette store monsteret:

Bare en bil.. men jeg måtte forbi dette høylytte monsteret for å komme meg til kultursenteret.. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan disse unge jentene og guttene klarer å sitte i en så høylytt bil! Jeg fikk vondt i ørene og hele meg da jeg måtte gå forbi bilen.. Det var «utested-høy-musikk» ganger 10.. Minst! Forferdelig!

…Håper alle har hatt en fin helg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s