Life..

28.januar 2012

Jeg har funnet ut av erfaring at hår ikke blir hvitt fra rota og utover, men fra helt ytterst og inn til rota. jeg fant nemlig et hår i dag, som var hvitt på tuppen, men helt sort ellers.. Jeg begynner å bli gammel..

Jeg har også funnet ut at det å tappe øl til fulle mennesker på pub er stressende, men veldig gøy. Det var faktisk avslappende å jobbe også – det var ikke så mange forskjellige tanker som fløy rundt i hodet mens jeg sto bak der.. Hadde på en måte ikke så mye tid til å tenke på annet enn å tappe riktig og finne riktige knapper å trykke på i kassa – og det var egentlig ganske fint.. Var min første dag som barfunk på Escape i går, og det gikk ganske bra, om jeg får si det selv. Ble fortalt at jeg er velkommen til å være barfunk flere ganger hvertfall 🙂 Og gratis pizza etter et par timer jobbing var jo heller ikke galt 🙂

Niels Henrik Abels hus har en fantastisk utsikt! Jeg har sikkert skrevet det mange ganger før, men jeg blir så glad de gangene jeg er der oppe og kan gå ut på verandaen (eller hva det kalles) og se utover.

Disse bildene ble faktisk tatt fra innsiden av et vindu, fordi døren ut var låst 😦

Jeg husker ikke om jeg har skrevet dette før, men skriver det uansett: Jeg har funnet ut hvordan man lager sånn fint galleri på wordpress! Så snart (når jeg orker å sette det sammen) kommer det en fin «meny-knapp-ting» rett under headeren hvor jeg kommer til å legge ut bilder jeg er fornøyd med å ha tatt 🙂

Jeg vurderer faktisk også å ha en «Ukas vits» nå som jeg har trådløst nett og sitter på den store PCen med Photoshop og tegnebrett.. Jeg tegner en tegning til en ny vits hver uke og legger det ut.. Jeg har ikke helt bestemt meg helt ennå.. Det er jo en utrolig fin og morsom måte å utvikle mine tegne/tegnebrett-ferdigheter 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s