Life..

Au..

Vondt i rumpe, ben, rygg og skulder, og blåmerker på albuen er flott.. Men, så kan jeg ikke forvente annet etter å ha (ufrivillig!) sklidd halvveis ned en trapp i pausen på en øvelse jeg var på på onsdag.. Trapper fungerer dårlig som sklie for å si det sånn.. Om jeg skal gå i sokkelesten i nærheten av en trapp i fremtiden skal jeg søren meg ha slike med sånne gummiting (eller hva det er) under som gjør at man ikke sklir..

Apropos øvelsen på onsdag, så skal jeg spille konsert på lørdag! Selv om jeg snart har spilt to konserter med trekkspillsolist siden nyttår med to forskjellige orkestre og solister, så er det vel egentlig veldig uvanlig å ha trekkspill som solistinstrument på en konsert, så det her blir utrolig gøy!

Fant ut at dette innlegget ikke kan være helt bildeløst, så her har dere et random bilde jeg tegnet da jeg fikk tegnebrettet mitt av et bilde jeg tok da det fortsatt var normalt å ha kameraer som brukte film…:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s