Life..

Negldesign og mer muffins


Tadaa! En morsom (og til dels grisete) og annerledes måte å «lakkere» neglene sine på. Så denne måten for første gang da jeg plutselig, av en eller annen merkelig grunn, havnet på bloggen «myawesomebeauty.wordpress.com«, og tenkte at det var noe jeg ville teste ut.  Så noen videoer av det på youtube, og det så så fascinerende ut..

I og med at jeg er dårlig til å forklare, kan jeg heller si at denne metoden heter «Water marble», så de som vil prøve det ut selv kan bare google seg frem til fremgangsmåter osv.

To andre fingre:

Som dere ser så har jeg et fint lite kutt på den ene fingeren, som gjør vondt.. Det har lært meg at jeg ikke skal ha papirer/bøker i jakkelomma mi lenger – spesielt når jeg glemmer at de er der..

Har laget en runde til med muffins, med muffinsformer som ikke er for store denne gangen! Så så mange ulike muffinsformer da jeg var på Cacas sammen med to venninner da vi var ute og lette etter gave til en felles venninne, så tok meg en tur dit tidligere i dag, og fikk kjøpt meg masse søte former som passet perfekt inn i cupcake-makeren min! Herlig!

Cacas må være en av de søteste butikkene jeg har vært innom. Du går inn der og blir møtt av SÅ mye ting til baking; muffinsformer, strø, kakeformer, konditorfarge, ulike verktøy og mye mer.. Så fantastisk! Og de som jobber der er så koselige 🙂

Hva som er forskjellen mellom «cupcakes» og «muffins» er visst noe få er enige om.. Da syns jeg det er greit å bo i Norge hvor man så vidt jeg har funnet ut kan si «muffins» til begge deler – jeg har ikke funnet et norsk ord for «cupcakes» ennå, hvertfall.. «Koppkake» er ikke helt riktig vil jeg tro.

Jeg har lesere som ikke er så glad i å kommentere ser det ut som, så dette blir sikkert ganske mislykket, men prøver allikevel:
Hva mener du er forskjellen mellom «cupkake» og «muffins»?

Reklamer

1 tanke om “Negldesign og mer muffins”

  1. I en artikkel i Aften 22.02, som handler om kurs på Cacas, står det at (i dag) er cupcakes fellesnavnet for alle små kaker som har en størrelse som en tekopp. Kursinstruktøren bruker å si «at hvis du slenger røren i veggen og den renner nedover, er det en cupcake. Slenger du røren i veggen og den sitter der som en klump, da har du bakt en muffins». Men jeg håper ikke det er nødvendig å klassifisere røra di hver gang du baker cupcakes/muffins i fremtiden …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s