Life..

Rottefangeren – en ny familiemusikal

I helgen (på søndag) var jeg på Sagene festivitetshus og så «Rottefangeren», og ble superimponert. Såå flinke små barn og unge mennesker. Musikalen har blitt laget helt fra bunnen av, og ble urfremført på lørdag. Og det er en student fra musikkvitenskap ved UiO som har komponert all musikken! Utrolig!


Pausebilde (var ikke lov til å ta bilder under forestillingen)

Jeg hørte veldig mye musikk og ikke så veldig mye av sangen, da, men det var fordi jeg satt så nærme orkesteret.

Ei jeg kjenner var også der for å se forestillingen, og kom bort til meg i pausen og sa: «Jeg syns orkesteret låt så innmari bra, men nå skjønner jeg hvorfor – du er jo med og spiller!».. Måtte jo fortelle at jeg også bare var der for å se på forestillingen.. Artig! Men ja, orkesteret var bra!! 🙂

Har du ikke sett musikalen ennå, så anbefaler jeg virkelig å bestille billetter til de to siste forestillingene (lørdag 10.mars og søndag 11.mars)! Mer info: Rottefangeren.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s